Csillandscape

Csillandscape

Klipsztorik Kefirrel – Homokba írt szerelem

2021. február 14. - Csilla Udvardi

Ezúttal a Homokba írt szerelem klipforgatásáról mesélt Kefir nekünk.  

- A Homokba írt szerelem a Merre jár a boldogság című albumunkon jelent meg. Hogy melyik dalból készüljön erről az albumról klip, azt a rajongóinkkal szavaztattuk meg. Facebook híján még a honlapunkon, a v-tech.hu-n. Ez a dal elsöprő fölénnyel győzött, de mi és a kiadó is erre a nótára gondoltunk leginkább, hiszen egy erős dalnak tartottuk.

kep171.jpg

- A forgatás helyszíne - a Capella Club - akkoriban Budapest legforróbb hangulatú szórakozóhelye volt. A helyszín jól illett a dal fülledt, erotikus, latinos hangulatához. A klipben 15 lenge, kihívó öltözetű fiatal modell-statiszta szerepelt mellettünk, fiúk és lányok vegyesen. Nekünk Szamival nem csak a színpadon kellett szerepelnünk, hanem belevetettük magunkat az éjszakai életbe is. Együtt buliztunk a tömeggel.

kep172-horz.jpg

- A kisfilm eléggé túlfűtött hangulatú, erotikus jelenetekkel teletűzdelve. A női főszereplőt a volt barátnőm, Zimány Linda játszotta el. A klip amúgy filmre készült, amelyet a Cabbegeshoot nevű filmes cég forgatott, Herkó Attila rendezett. Velük készítettük a Merre jár a boldogság klipjét is.

- A Homokba írt szerelem kislemezen is megjelent, több remix is készült belőle: a club mixet a UNIQUE együttesből ismert Kovacsics Ádám alkotta meg, két latin hangulatú verzió pedig a Delta zenekar frontemberéhez, Szabó Petihez köthető.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillandscape.blog.hu/api/trackback/id/tr4016427532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása