Csillandscape

Csillandscape

Sztárok karácsonya

2021. január 23. - Csilla Udvardi

Belestünk néhány ismert énekes otthonába, hogy megtudjuk, milyen karácsonyfa mellett ünnepeltek.

Kökény Attila otthona igazán varázslatossá vált az ünnepekre. Hogy ez így legyen, dekoratőr cég segítségét kérte háza feldíszítéséhez. Az aranyba öltöztetett karácsonyfa körül Attila együtt ünnepelt kisunokájával.

kokeny_attila_karacsony.jpg

Szabó Peti, a Delta zenekar énekese, néhány éve már a fehér karácsonyfa mellett tette le a voksát. A fát piros és fehér gömbök díszítik. A mindig vidám Delta zenekar már több évben is Peti karácsonyfája mellől küldte jókívánságait a rajongóknak.

szabo_peti_karacsony.jpg

Horváth Tamás és családja szintén egy fehér karácsonyfa alatt ünnepelt. Tominál azonban a fehér szín mellett az ezüst dominál. Három egyedi gömböt is láthatunk a fán, amin a Tomi, Andi és Dávid név szerepel, azaz Tomi és családtagjainak neve.

horvath_tamas.jpg*

Lányi Lala a hagyományosnak mondható zöld fenyőfát választotta. A hatalmas fa egészen a plafonig ér. Lala karácsonyi köszöntőjében szeretetet, jó egészséget és vidámságot kívánt követőinek.

lanyi_lala.jpg

Végül nézzük meg Kocsis Tibor karácsonyfáját, amelyet az antracit szürke díszek tesznek igazán különlegessé. Tibi e mellől a fa mellől jelentkezett be karácsonyi online koncertjével december 26-án este.

kocsis_tibor.jpg

Nálatok melyik a nyerő? Ti milyen fát választottatok?

A bejegyzés trackback címe:

https://csillandscape.blog.hu/api/trackback/id/tr5216400786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása