Csillandscape

Csillandscape

Szelfi Múzeum, avagy a rózsaszín habcsókok és unikornisok világa

2021. február 14. - Csilla Udvardi

Napjainkban óriási divat szelfit készíteni. Minden percben szelfik milliói készülnek el, és kerülnek fel a világhálóra. De mit tegyünk, ha igazán érdekes háttérrel szeretnénk képet készíteni magunkról?

szelfi01.jpg

Budapesten két helyen is található Szelfi Múzeum. Két évvel ezelőtt nyílt meg az első a Paulay Ede utcában, majd alig 10 hónappal később a második. Koltai Balázs és párja Gangel Lilla amerikai minta alapján hozta létre a különleges múzeumokat. A megvalósításban sokat segített Lilla kreatív látásmódja, lendülete, marketinges múltja, Balázst pedig – Budapest egyik legnépszerűbb szabadulószobájának, és több másik szórakoztató élményközpontnak az alapítójaként – mindig is vonzották a rendhagyó élményszolgáltatások. Jelmondatuk: Sütizz, szelfizz és posztolj!

00102613.jpeg

A múzeumokban van minden, amit csak el tudunk képzelni. Flamingószoba banánhintával, cukorgyöngyös medence, unikornis, repülő teáskanna és csészék, flamingótrón, fánkszoba, színes pörgettyűs szoba, plafonról lógó cseresznyék, óriás legók, míg a második múzeumban hatalmas Bubble Pool 12000 műanyag buborékkal, habcsókok, fürdőkád tele pénzérmékkel, óriás rúzs, és parfüm, velocipéd, rózsaszín kabriótrabant, fehér paripák és virágfal. 

szelfimuzeum-listakep-v1.jpg

Bár ugyan jelenleg a pandémia miatt zárva vannak a múzeumok, de ha újra lesz lehetőség ellátogatni a különleges szelfihelyszínekre, érdemes felkeresni. Akár a szülinapi partinkat, vagy leánybúcsúnkat is tarthatjuk itt. Ha igazán profik vagyunk, akár még hozzá is öltözhetünk a színes hátterekhez.

szelfi20-600x450.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://csillandscape.blog.hu/api/trackback/id/tr4216427522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása