Csillandscape

Csillandscape

Klipsztorik Kefirtől - Szkafanderbe bújt a V-Tech

2021. január 23. - Csilla Udvardi

Az egyik legnépszerűbb V-Tech-dal a  Merre jár a boldogság  című nóta, amelyhez egy igazán különleges klip is készült, ami a mai napig emlékezetes nemcsak a rajongók, de Kefir számára is, aki így emlékszik vissza a forgatásra:

img_20201227_122217.jpg

- A  Merre jár a boldogság  klipet a fóti filmgyár díszletvárosában forgattuk. A díszlet eredetileg a Dinotopia című amerikai tudományos-fantasztikus sorozat helyszínéül szolgált.

Egy modern fantasztikus szerelmes történetről szól a klip. A történet egy távoli bolygón játszódik, ahová űrhajósként érkezünk meg, és egy gyönyörű lányra találunk. A lány engem annyira elbűvöl, hogy ott maradok vele a bolygón, Szami pedig egyedül tér vissza a Földre.

img_20201227_122300.jpg

Amúgy a klipben szereplő lányt régóta ismertem. Előző éjszaka is együtt karaokeztunk egy helyen, és egyikünk sem tudta, hogy másnap együtt fogunk forgatni. Úgy váltunk el egymástól éjjel, hogy bocsi, nekem mennem kell, mert holnap klipforgatásom lesz... Másnap reggel eléggé meglepődtünk. :)

img_20201227_122157.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://csillandscape.blog.hu/api/trackback/id/tr3416400770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása