Csillandscape

Csillandscape

Klipsztorik Kefirtől - Megyek a szívem után

2021. január 23. - Csilla Udvardi

Kefir szólóalbumán jelent meg a Megyek a szívem után című dal.  Klipjének forgatása mókás emlékeket ébresztett az énekesben. Ha kíváncsi vagy, miért, olvasd el Kefir beszámolóját!

 1170252508.jpg

"A Megyek a szívem után klipjét Olaszországban forgattuk. Egyrészt Velencében, másrész, a tengerpartos jeleneteket pedig Lignanoban. Abban a városban, ahová gyerekkorom óta járok nyaralni.

Indián volt a klip rendezője. Én javasoltam neki a tengerparti helyszínt, de nem hitt benne, hogy jó lehet. Amikor meglátta a partot, rögtön megtetszett neki.

Az alapötlet a zongora tolása volt Velence utcáin. Elég viccesre sikeredett a forgatás, mivel nem volt forgatási engedélyünk. Velencében sok utcarész magánkézben van. Ezért sokszor kijöttek a tulajdonosok a házakból, és elzavartak bennünket. Természetesen ilyenkor le kellett állni a felvétellel, és ezek az anyagok használhatatlanok lettek.

1170252367.jpg

Nem volt könnyű cipelni a zongorát az utcákon. A stáb kevés emberből állt, így Indián, a gyártásvezető és én cipeltük a hatalmas hangszert a lépcsőkön fel-le, a hidakon át, végig a sikátorokon. Még taxihajóval is vittük. A zongora cipelésétől megizzadtam, ezért újra és újra meg kellett igazítani a sminkemet.

A forgatásra a fodrászomat, Sulyok Tibit is magammal vittem. Amikor megérkeztünk a szállásra, éjszaka, egy kis széken ülve, egy sötét sarokban vágta le a hajamat, hogy a másnap kezdődő forgatásra rendben legyen.

1170252406.jpg

A forgatásra az akkori turnébuszunkkal utaztunk ki. Hazafelé épp a viaduktos, alagútos szakaszon jártunk a hegyekben, amikor már alig volt üzemanyagunk. Azon a részen csak ritkán vannak benzinkutak. Annyira sikerült kiszámolni az üzemanyagot, hogy épp ahogy befordultunk a kútra, abban a pillanatban állt meg az autó. Így szerencsésen megúsztuk, hogy tolnunk kelljen azt is... :)"

1170252348.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://csillandscape.blog.hu/api/trackback/id/tr9716400642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása