Csillandscape

Csillandscape

Klipsztorik Kefirtől – Búcsúzz el

2021. január 23. - Csilla Udvardi

Ez alkalommal Kefirrel a Búcsúzz el című dal klipforgatását idéztük fel.

kep111.jpg

- A Búcsúzz el klipjét a Kecskemét-matkópusztai repülőtéren forgattuk. Ez az első klip, amiben nem valamilyen divatos öltözékben szerepelünk, hanem elegánsan, öltönyben. Sőt, itt volt először hosszabb a hajam.

- A kisfilmben megkötözve ülünk egy hangárban, és kommandósok érkeznek, hogy kiszabadítsanak bennünket az emberrablók fogságából. A felmentő sereg csupa lányból áll, akik kezdetben nem akarnak kiszabadítani, inkább csak incselkednek velünk. Aztán amikor kiszabadulunk, elrepülünk velük.

bucsuzz01.jpg

- A dalról mindenki azt gondolja, hogy szerelmes dal. Valójában a ballagás időszakában íródott, és magáról a ballagásról szól. A dal szövegét Szami és Kovács Axel, a Kerozin frontembere írta, a zenéjét pedig én szereztem.

- A klip premierje igen különleges volt. A Music Television amerikai zenei csatornahálózat indított egy olyan műsort, amelyben európai országok egy-egy slágerét mutatták be. Itt játszották le a klipet, és néhány szóban bemutattak bennünket is. Ez igen meglepő és egyben megtisztelő volt számunkra.

kep112.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://csillandscape.blog.hu/api/trackback/id/tr9216401036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása